Kim och Tamika

Vår första träff var på United Sisters parkväll där vi fick utföra lite övningar i olika grupper. Vi tyckte övningarna var roliga för att vi fick pyssla och tänka kreativt, vilket är något som vi båda gillar.

Där efter har vi ordnat våra träffar själva. Vårt första möte på egenhand spenderade vi först på Kulturhuset för att kolla in biblioteket Tiotretton och Lava. Sedan tänkte vi äta middag på Kulturhuset men ångrade oss och gick till Mongolia Djingis Khan. Vi valde stället för att man kunde välja de ingredienser man ville ha och att man fick ta så mycket man ville. Tamika åt för två och blev mer än proppmätt. Hon tyckte även att stället var både mysigt och lyxigt.

Följande två träffar har Kim besökt Tamika i skolan. Där Kim fick vara med på ett matte test och elevensval (bild), vilket Kim tyckte var väldigt roligt då hon fick se var Tamika spenderade mesta tiden av sina vardagar.Senaste gången träffades vi i Skärholmenscentrum för att fika och fönstershoppa.

I dag 24 november är planen att först äta lite lunch och där efter gå iväg och slöjda och fika. Vi båda tyckte att dagen hade varit jätte rolig. Tamika tyckte att det var roligt och spännande och slöjda då hon fick pröva att använda en varmluftspistol för att värma och forma akrylplast. Kim tyckte också att det var roligt då Tamika visade hur man kokade te på färsk mynta. Tamika har även lärt Kim hur man chattar på FB. Vi lär av varandra hela tiden vilket vi båda tycker är väldigt kul.

Kram

Tamika och Kim

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s