Tja till hösten drar vi igång igen!

DSC_3750
Att ha en egen coach, låter det bra?
En i gänget, vill du vara med?

Vill du vara med i ett sammanhang där du utvecklas och har kul!? där du kan få en egen coach eller vara med i en grupp och göra något du inte gjort förut eller tvärtom nåt du är asbra på och älskar att hålla på med.

Kontakta oss på United Sisters!
Sara.hellbom@fryshuset.se coachansvarig Stockholm (se kontakt andra städer på hemsidan)

En coach är en förebild, en medmänniska som lyssnar, uppmuntrar och utmanar dig! Ni träffas en gång i veckan på en plats ni själva kommer på, relationen varar i 12 månader eller längre tid om det känns rätt. Ni hänger, pratar, fikar och gör ofta någon aktivitet tillsammans! Coacherna får inget betalt utan gör det här för att de själva minns hur det var att vara ung, för att de har ett jäkligt gott hjärta och får att de hoppas att träffa just dig, att ni klickar så bra att ni blir vänner för framtiden!

I en grupp har du verkligen möjlighet att utvecklas själv och utveckla dina intressen eller komma på nya saker du vill hålla på med i ditt liv! Vi har skapagrupper och musikgrupper och måbragrupper bl.a. Kanske har du andra idéer om vad en grupp kan utveckla och hålla på med. Samtidigt som man blir ett tajt gäng inom gruppen lär du dig mycket om dig själv; vem är du och vem vill du vara. Vi tar upp dina drömmar och bästa tankar om dig själv eller utforskar det om du känner att du inte riktigt har några.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s