M-power diplomutdelning, Grymma unga kvinnor får diplom!

Hej hopp alla systrar och alla andra!

Här kommer ett försenat inlägg. Den 14 november var jag (Maria), Irene och Anna på diplomutdelningen för Mpower. Det var här på Fryshuset som ceremonin tog plats där lite släkt och vänner hade samlats för att applådera fram deras nya M-power ambassadörerna. Vi fick mingla lite först och äta gott sen var det live uppträdande och diplomcermonin 🙂

Mpower är en väldigt spännande verksamhet som ägs av Fryshuset och Svenska Lottakåren. Det är ett utbildningsprogram i tre steg för unga kvinnor i åldern 15-30 ”som genom engagemang vill motverka social oro och utanförskap, samt ta ansvar för samhället vid extraordinära kriser och händelser”.
Det var en blandad mix av unga kvinnor som fick diplom under kvällen. Alla strävar efter samma mål: att känna sig inkluderad, vara med och påverka det svenska samhället i kris och arbeta proaktivt för trygghet, demokrati och mänskliga rättigheter.

Jag blev riktigt berörd av dessa starka kvinnor varav några höll tal och berättade hur mycket M-power hade betytt för just de och hur deras resa hade sett ut.
Vi på United bidrog i publiken med mycket applåder så vi till och med hade ont i händerna efteråt.

 Image

Här är de nya M-power ambassadörerna 🙂

Om du vill veta med om Mpower och kanske själv vill gå deras utbildningsprogram och stärka dig själv, ditt ledarskap och samhället gå in på http://mpowersverige.se/

Ha det bra och ha en fin vecka!

//Maria (praktikant på United)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s