Kickoff

I onsdags hade vi Kickoff för alla tjejer, volontärer och för alla andra som ville delta. Vi startade kvällen med lite fika och mingel. Vi hade ett enormt fruktfat och massa annat gott.

Efter en kort presentation av de olika rummen så satte aktiviteterna igång. Vi hade en fotostudio med olika miljöer, utklädningskläder, masker och annan rekvisita. Här inne kunde man antingen fota varandra med hjälp utav en systemkamera eller så kunde man fota med sin egen mobil och hashtaga (#) unitedsisters på instagram.

DSC_0085

En skaparverkstad med massa olika pyssel till exempel papper i olika färger, klister, bokmärken, tyger, glitter och massa färg. Här inne kunde man få inspiration till att skapa sin egen United sisters logga. Vi fick in jätte många fina inspirationsbilder.

Skapa ditt US

 Ett dansrum där dansgruppen Blå huset kom och inspirerade oss till dans. Det fanns inget rätt eller fel utan det var bara att dansa på! Som avslut så dansade alla tillsammans en dans som kallas ”Birdie”. Dansen handlar om att röra sig i grupp med inspiration från en fågelsvärm.

Blå huset2

  I mingelrummet fanns det som sagt fika, spel, det omtalade united sisters hjulet och sist men inte minst PIÑATAN som var fylld med godis! Den slogs sönder som ett avslut på hela eventet.

Pinata6

  Kvällen var fantastiskt och vi hoppas på att få göra om det igen. Alla lämnade eventet fulla med energi och ett stort leende på läpparna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s