Nu kickstartar vi terminen!

kickoff 2015

Hej!

 Jag heter Sofia, är 22 år och är en av praktikanterna på United Sisters den här terminen. Jag studerar till socionom på Södertörns högskola och är inne på min 6:e termin (av 7).

Den 12 februari sparkade vi igång terminen med en kickoff för alla volontärer och deltagare som är med i United Sisters (eller som var nyfikna på att börja!). Kvällen startade med mingel, fika och tipspromenad. Efter en stund drog Sara och Maj igång kvällen med ett presentera kvällens tema – Musik! Tanken var att vi skulle vara våra egna stjärnor och  ta fram stjärnan i sig själv. Artisten Mimmi Olsen uppträdde med en bra låt som följdes av fantastisk allsång till Uniteds egna låt.

Under kvällen fick alla välja mellan olika aktiviteter. Vi fick möjlighet att göra våra egna kreativa ”Walk of fame” där en till exempel kunde skriva sitt namn, rita något som representerade en själv osv. Bara fantasin satte gränser! På plats fanns också spelet Tjejkompasset eller pyssel som en kunde ägna sig åt. När aktiviteter hade pågått ett tag så kom Kalle från Fryshusets mediacenter och höll en presentation om musik. Han pratade om vad musik är, vad som är ”bra” respektive ”dålig” musik och inspirerade till att själv skapa.

 

Det var en otroligt rolig och inspirerande kväll där många glada, peppade, coola och nyfikna människor samlades. Och jag tror att vi alla kände – nu kör vi vårterminen 2015!


/Sofia

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s