United Sisters läger i morgon

Pressmeddelande 2016-06-30
Feelgood-läger ska stärka tjejer i Skärholmen och Sjöstaden
 
Nu på onsdag den 6 juli intas Kärsögården av United Sisters då ca 30 tjejer och ledare ska tillbringa tre dygn där för ett fantastiskt och oförglömligt tjejläger med feelgood-tema! 
Tjejerna som är mellan 13 och 19 år kommer både från United Sisters Skärholmen och United Sisters i Sjöstaden. Förortstjejer förenas med citytjejer i ett härligt tvådagarsläger som ska stärka systerskapet mellan tjejer från olika delar av Stockholm för att minska klyftorna och fördomarna, vilket bidrar till att alla lyfter varandra och hjälps åt. Syftet med lägret är också att jobba med att stärka tjejers självkänsla och stötta dem i processen att utvecklas till trygga, självständiga individer som vet sin egen kraft och potential.
Första dagen kommer fokus att ligga på att lära känna varandra då det bjuds på en massa spännande aktiva värderingsövningar, kommunikationsövningar, tillitsövningar m.m. Andra dagen blir fokus på att lära känna sig själv med en mängd inspirerande föreläsningar och workshops i konsten att boosta, lyfta och peppa sig själv. Tredje och sista dagen är temat Lär känna livet. Utöver detta blir det bad, kanotpaddling, grilla marshmallows över öppen eld, musikunderhållning och höjdpunkten blir att alla får släppa upp varsin magisk önske-rislykta i skyn. 
 
För frågor eller funderingar, kontakta:
Coco Rosenfeld 
Tel. 076-126 95 74
Email: coco.rosenfeld@fryshuset.se


Nikita Zeiloth
Tel. 0739-50 23 38
Email: 
nikita.zeiloth@fryshuset.se
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s